Openhartig Live

OPENHARTIG LIVE – DE PODCAST

Stel je eens voor, jij als gastspreker in mijn podcast OPENHARTIG LIVE. Beeld je eens in dat jij daar zit, achter de microfoon, om jouw mooie, eerlijke verhaal te vertellen. Jouw persoonlijke verhaal waardoor jij als mens gegroeid bent, waarin de luisteraar zichzelf  kan herkennen en misschien tot een mooi inzicht kan komen. Jouw verhaal dat klaar is om gedeeld te worden met de hele wereld.

Mijn podcast OPENHARTIG LIVE is een vervolg op mijn boek Openhartig. Het is mijn missie om de wereld te verrijken met openhartige verhalen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een open en eerlijk verhaal de ander uitnodigt om zijn of haar eigen verhaal te vertellen. 

OPENHARTIG LIVE gaat over eerlijke, herkenbare verhalen van unieke mensen. Mensen zoals jij en ik, met dromen en verlangens. Hoe gaan we om met datgene wat op ons pad komt? Welke verhalen uit ons leven maken ons sterker? Verhalen over de liefde, over verlies, eenzaamheid en persoonlijke groei. Jouw verhaal is de moeite waard. 

Wanneer we openhartig en kwetsbaar ons persoonlijke verhaal vertellen, nodigen we de ander uit om hetzelfde te doen. Hierdoor komen de meest liefdevolle verbindingen tot stand en kan de stilte doorbroken worden. Zelf heb ik dit ervaren, toen ik mijn verhaal vertelde over de geboorte van mijn zoon met het Syndroom van Down en wat er met mij gebeurde na zijn komst in mijn leven. 

Tijdens de opname van mijn podcast ga ik in gesprek met jou. Door je te interviewen, help ik je woorden te geven aan je verhaal. Luisteren betekent voor mij echt luisteren, vanuit een open houding, zonder oordeel en met aandacht.

Voor de productie van mijn podcast ben ik op zoek naar krachtige, kwetsbare verhalen. Echte verhalen, van echte mensen, over het echte leven. Verhalen die ons raken, waarin we onszelf herkennen en waarvan we kunnen leren. 

Wil jij de wereld verrijken met jouw verhaal? Ik ben op zoek naar:

  • verhalen over de liefde
  • verhalen over verlies
  • verhalen over eenzaamheid 
  • verhalen over kracht en persoonlijke groei

Wil jij meewerken aan mijn mooie missie? Dan geef ik jou graag het woord in mijn podcast OPENHARTIG LIVE.